Trubaduren Emil siktar högt

Vad fick dig att börja spela musik?
– Det började med att jag hittade och dammade av min gamla gitarr som jag spelat på förut när jag var mindre. Det var också då filmen “Walk the line” baserad på livet om Johnny Cash kom ut, och det inspirerade mig väldigt mycket till att börja spela, säger Emil.

Vad har du för framtidsplaner?
– Jag älskar ju musik, och vill komma så långt att jag kan leva på det.
Jag bryr mig inte om att bli känd eller att tjäna jättemycket pengar, utan jag vill hellre sprida min musik, jag tycker det är mer viktigt om man har passion för det man gör.
Förutom det så skulle jag kanske vilja starta ett bolag, med inriktning på att producera musik, hitta dom talanger som finns där ute, både inom musik och skådespeleri. Eller jobba inom tv och radio, säger Emil.

Har du något mer du vill säga?
– Ja. Tror man på det man gör kan alla lyckas, det är viktigt med vilken inställning och attityd man har så att man inte är kaxig eller övermodig.